x

Mellemblond - Akustisk
Svanekegaardens Teatersal
D. 13.06.2021 Kl. 19:30

Flyttet til 13/6
Stor dansk rockpoet går akustisk med Solregn

’En rockkunstner med noget på hjerte og et sprog at have det i”.
Akustisk koncert med både nyskrevne sange og akustiske versioner af sange fra tidligere plader som viser en ny side af Mellemblond med et akustisk univers hvor Kristoffer Munck Mortensens roste tekster træder endnu klarere frem.


To år efter det succesfulde album Guldlokzonen vender Mellemblond tilbage med den akustiske plade Solregn. De første to singler, Hvor er magien og I mit stille sind, har fundet vej til Spotify’s playlister og manden bag Mellemblond, Kristoffer Munck Mortensen, har været i radioen og spille sangene live. Pladen er blevet til i en tid med lockdown, eftertænksomhed og social afstand og rummer et samarbejde med Kira Skov. Det er blevet til i samarbejde med jazzmusikeren Nils Bo Davidsen, der med undtagelse af et par sange, spiller kontrabas og cello på pladen.

***** Gaffa: Mellemblond alias sanger og sangskriver Kristoffer Munck Mortensen har som rigtig mange andre siddet under coronaens nedlukning og tænkt sit. Og vi kan med garanti forvente en regn af album, der tager udgangspunkt i den tilstand, som vi har lært at kalde corona.

Unr. siddepladser

Dørene åbner 45 minutter før.

Kørestolsbillet er inkl. ledsager og købes igennem Ticketmaster på tlf nr. 70156565 eller via Svanekegaarden.

Læs mere