x

Classic Artists: The Rolling Stones Tribute
Svendborg Teater
D. 30.01.2021 Kl. 18:30

Copenhagen Guitar Show og Marsk Music præsenterer CLASSIC ARTISTS.

Koncertrækken fortsætter…
Efter de sidste to års succeser med først Woodstock i 2019, og i 2020 The Beatles – Final Albums, har vi i 2021 lyst til at fejre et af rockens allerstørste ikoner – The Rolling Stones. I netop 2021 er der en helt speciel grund til det.
Det er med stor og dyb respekt hyldestbandets solister og musikere går til opgaven, men også gennemsyret af en lyst til at give deres personlige bud på den udødelige musik fra ’The World’s Greatest Rock ’N’ Roll Band’ 1961 – 2021.

Den 17. oktober er det præist tres år siden de to unge englændere, Michael Philip Jagger og Keith Richards i 1961 mødte hinanden første gang. Det skete på perron to på jernbanestationen i Dartford, Kent, England. Et historisk møde der resulterede i den senere dannelse af The Rolling Stones. Et af historiens allerstørste rockbands.

De øvrige medlemmer Brian Jones, Bill Wymann og Charlie Watts kom hurtigt til, og indtil sin tidlige død var det multiinstrumentalisten Brian Jones der var den drivende bluesinspirerede musikalske kraft i gruppens første år. The Rolling Stones har siden de blev dannet i starten af tresserne haft status som ’Bad Boys’ og det image har aldrig sluppet dem. Selvom alle medlemmer nu nærmer sig plejehjemsalderen er de stadig indbegrebet af alle myter omkring ’rock n’ roll’.

Keith Richards lettere udisciplinerede simple riffbaserede gultarspil er rygraden i gruppens musik. En lang række rockklassikere som Satisfaction, Honky Tonk Woman, Jumpin’ Jack Flash m.fl. har givet Keith Richard tilnavnet ”The Human Riff”. Når man tilsætter Mick Jaggers hyperenergiske sceneoptræden bliver det en cocktail der tilsyneladene er uden alder. The Rolling Stones er ”Rock ’N’ Roll.

Koncertens karismatiske solister:
Bjørn Fjæstad: Musiker, komponist, sanger i Baal og autodidakt skuespiller.

Bobo Moreno: Debuterede i 1988 og har bl.a. turneret med Sanne Salomonsen. Bobo Moreno er kendt for legende, overskudsfyldt sang

Mathilde Falch: Har siden 2009 turneret Danmark rundt, både som solist og med sit eget band.

Jimmy Jørgensen: Sanger, sangskriver og skuespiller. Han startede sin karriere som forsanger i rockbandet ’Hotel Hunger’.

Tracii Guns – Guitar: Sammen med Axl Rose stifter af bandet Guns ’N’ Roses i 1985. Har nu eget band L.A.Guns.

Danmarks bedste backing band:
Det er igen kapelmester Kennet Lauridsen der står i spidsen for det vi godt tør kalde Danmarks bedste backing band, der leverer et så tæt og dynamisk samspil som det normalt tager år at opnå. Bandet består udelukkende af musikere der til dagligt står på scenen med landets bedste rock- og popsolister, og som repræsenterer en scenerutine der tydeligt fornemmes fra den allerførste akkord. Bandet leverer på et musikalsk niveau der også får de involverede solister til at præstere på allerhøjeste plan.

Kennet Lauridsen – guitar, kor, kapelmester: har arbejdet professionelt som guitarist, kapelmester og producer på en lang række projekter. Har spillet med bl.a. Søs Fenger, Michael Falch, Allan Olsen, Søren Sko, Steen Jørgensen, Bjørn Fjæstad og mange flere.

Søren Møller – tangenter: Har arbejdet professionelt som keyboardmand og producer på en lang række projekter.

Frederik Damgaard – Bas: Han har spillet med mange navne både indenfor jazz og andre genrer. Spiller bl.a. fast i Søs Fengers band.

Adam Winberg – trommer: Spiller med Mathilde Fach, Pernille Rosendahl m.fl.

Silje Holtan – kor, percussion, tangenter: Har spillet en masse koncerter som backing for solister og har spillet med eget band på mange af landets spillesteder og festivaler.