x
Dopha - the Game Tour 2021

Dopha - the Game Tour 2021
MantziusLive
D. 05.05.2021 Kl. 20:00

Koncerten med Dopha på MantziusLive 03.02.21 flyttes til 05.05.21. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.

-------------------------------------

Intet kan stoppe Dopha!
Dopha har trods et udfordrende år haft et skelsættende 2020 med stor radiosucces og rosende liveanmeldelser fra toneangivende medier. Til januar 2021 er hun klar med sit længeventede debutalbum The Game og en Danmarksturné.

”Rygtebørsen taler sandt. ”Danmarks næste verdensstjerne” er fundet,” skrev GAFFA om Dopha i sommers. Hendes musik har kørt i heftig radiorotation, og hun har ramt en bred målgruppe tidligt med stærke singler som ”September Till June”, ”Happy For Me”, ”The Game” og ”Anti Breakup Song”.

Nu kan fans af Dopha se frem til mere musik, da Dopha er ved at lægge sidste hånd på sit debutalbum The Game, der udkommer i starten af 2021. I forlængelse af debutalbummet annoncerer Dopha nu sin første Danmarksturné med The Game Tour.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert. BEMÆRK: I tilfælde af restriktioner ifm. COVID-19 bliver koncerten automatisk konverteret til koncert med unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Læs mere.