x

Det Danske Juleshow 2020 Med Medina & Joey Moe
Portalen, Greve Teater- & Musikhus
D. 12.12.2020 Kl. 20:00

Dansk Juleshow 2020: Medina og Joey Moes Juleshow

Kom i vaskeægte julestemning med Joey Moe og Medina, når årets helt store akustiske julekoncert løber af stablen. Aftenen vil byde på et genhør af de mest kendte klassikere, som med garanti får julestemningen til at vokse i publikums hjerter.

Du får nu muligheden for at opleve en helt speciel aften, fyldt med intimitet, nærvær og lyden af akustiske toner af hits du kender, når Medina og Joey Moe træder på scenen. Tempoet vil blive skruet helt ned og salen bliver fyldt med en varm og hyggelig stemning, som danner de bedste rammer for en magisk aften i musikkens tegn.

Book din billet allerede i dag. Begrænset antal grundet COVID-19.

Siden 2008 har Medina leveret en hitkavalkade, og sunget sig direkte ind i danskernes hjerter, som Danmarks ukronede pop-dronning. Du kender med garanti gamle klassikere som ”Kun for mig” og ”Vi to” såvel som de nyere hits ”Jalousi” og ”Elsk mig”.

Sammen med Joey Moe danner hun rammerne for årets største juleshow, der med den akustiske stemning går direkte i øjenhøjde med publikum, i en intim og tilstedeværende koncertoplevelse. Den dansk-hawaiianske charmetrold Joey Moe har siden 2009 ligeledes leveret en hitparade, og har i sit repertoire sange som ”Yo-Yo” og ”Dobbeltslag”, der er gået Platin på de danske hitlister. Sidenhen har han udgivet hits på række, hvilket i 2014 kulminerede i MEGA-hittet ”Million”, der gik 2x Platin, og lå nummer 1 på både downloades såvel som streamingtjenester landet over.