x

MELLEMBLOND + Support
Beta
D. 14.05.2021 Kl. 19:30

To år efter det succesfulde album ’Guldlokzonen’ er Mellemblond vendt tilbage med den akustiske plade ’Solregn.’ Pladen viser en ny side af Mellemblond med et akustisk univers hvor Kristoffer Munck Mortensens roste tekster træder endnu klarere frem. Pladen er blevet til i en tid med lockdown og eftertænksomhed, og til trods for coronaen, kan musikken opleves live i BETA.

Albummet indeholder både nyskrevne sange og akustiske versioner af sange fra tidligere plader. Det er blevet til i samarbejde med jazzmusikeren Nils Bo Davidsen, der med undtagelse af et par sange, spiller kontrabas og cello på pladen. Om hele processen med at skrive, arrangere og fortolke på ny, siger KMM:
“Det var spændende og sjovt at fortolke sine egne sange på ny og give folk mulighed for at høre dem med friske ører også. F.eks. er sangen Mørkt stof gået fra at være et bragende rocknummer til at blive en stille bluesballade. Og P6-hittet Vinterskæbner fra Guldlokzonen er blevet til en folkagtig fingerspilssang.“

Sangen ’Vildrede’ er en duet med Kira Skov, som ikke havde betænkeligheder med at samarbejde med KMM: “Kristoffer er en af vore store danske rockpoeter, og når han synger, lytter man virkelig efter,” fortæller hun.

Det er et udsagn, som mange danske musikredaktioner har nikket genkendende til ved tidligere Mellemblond-udgivelser. Eksemplarisk formuleret af Weekendavisens anmelder Klaus Lynggaard, der ved udgivelsen af Guldlokzonen beskrev KMM som”.

Gennem tiden er det også blevet til 5 Steppeulvsnomineringer og især pladen Lysvågen har markeret sig som en nyklassiker indenfor dansksproget musik og sangskrivning. Sangen Et øje har siden udgivelsen i 2013 været i fast rotation på DR og nu kommer den så i en akustisk udgave.

Solregn er det perfekte soundtrack, til en usikker tid der kalder på refleksion, håb og hensyntagen til hinanden.

Unummererede siddepladser

Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der også være udsolgt i døren

Dørene åbnes kl. 19.00.

Der tilbydes et begrænset antal kørestols -og handicapspladser inkl. gratis ledsager såfremt du har gyldigt ledsagerkort. Venligst kontakt Ticketmaster Servicecenter på 70156565.

Læs mere."Kære billetkøber,

Vi har grundet Corona-restriktionerne måttet ændre vores åbningstider, således at der nu er døre 19:00 og showstart 19:30.
Baren lukker kl. 22.00.
Tak for forståelsen.

Mvh/ BETA"