x

Ivan Pedersen & Danmarks Næstbedste Trio
MantziusLive
D. 18.11.2021 Kl. 20:00

Koncerten med Ivan Pedersen & Danmarks Næstbedste Trio på MantziusLive 30.04.2021 flyttes til 18.11.2021. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.
------------------------------------------

54 år på scenen - og stadig spillevende! Man kunne måske godt overveje at gå på pension, når man er 70+ år gammel. Men det ligger ikke lige for hos dansk musiks "Grand Old Man" Ivan Pedersen.

På den kommende turné kan du derfor glæde dig til at genhøre gamle kendinge, sange fra det seneste album og hvem ved snart hvad, der ellers kommer til at ske? Som hans biografi afslører, er Ivan jo ikke en mand af få ord, så som regel disker han op med små kuriositeter, sande og opdigtede, om alle aspekter af livet og ofte afsluttet med bidske, kærlige pointer. Se frem til en aften med fjollede grin, smil, alvor og ind imellem gåsehudsfremkaldende musikalske øjeblikke. Måske skal du endda lige tørre en forræderisk tåre ud af øjenkrogen på vejen hjem. Med sig har Ivan den superstramme "Danmarks Næstbedste Trio".

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.


Læs mere.