x

(0) + Shadowspawn
Tapperiet
D. 01.10.2021 Kl. 21:00

Arrangementet er flyttet fra 27. marts til 1. oktober 2021.
Evt. refundering senest 10. april 2021.


(0)
(0) er først og fremmest et band, hvor musikken nedbryder grænserne mellem black metal, progressiv metal, drone og post-metal. Debut-EP’en fra 2017 viste bandets eksperimenterende alsidige leg med forskellige genrer. Hele vejen igennem hører man dog (0)’s unikke udtryk i de insisterende og tålmodige guitar-strukturer.

I april 2020 udgav (0) debut-albummet SkamHan på Napalm Records. Albummet er en dansksproget drømmende rejse pakket ind i bandets velkendte lydmur af guitarer, growlende vokal og dronet melankoli. Vi er stadig i grænselandet mellem black, progressiv, drone og sludge, men SkamHan er mere sammenhængende og en rejse i syv skæringer gennem det mørkeste af menneskets psyke.

Alt dette kommer særligt til udtryk live, når (0) i en sand smeltedigel forbinder intens, rå lyd med et massivt udtryk af lys og visuals og fuldender udtrykket på scenen!

Shadowspawn
Shadowspawn er et dansk death-metal band med old school døds- og thrash metal påvirkninger. Med en cocktail af traditionelt death metal, thrash og teknisk metal, kommer Shadowspawn din vej med aggressive og kraftfulde riffs i en groovy metalblanding.

Shadowspawn blev dannet i november 2012 og kort efter udgivelsen af “Promo 2014” underskrev Shadowspawn en aftale med det amerikanske label HPGD Productions, der sikrede udgivelsen af den første officielle Shadowspawn CD med titlen “Ashes Of Sorrow” - udgivet februar 2015.

Shadowspawn har sidenhen leveret et album i fuld længde med titlen “Hope Lies Dormant”, som blev udgivet i november 2017. Kritikere har modtaget dette album ekstremt godt, og det anerkendte magasin Heavymetal.dk annoncerede det som ”Årets danske album 2017”. Albummet indeholder 11 numre af ren groovy død og thrash metal!

Shadowspawn arbejder i øjeblikket deres 3. album, med titlen “The Biology of Disbelief”, der skal frigives 2020 / begyndelsen af 2021.
Lineup: Bue T. Jensen: Vocals Nicolai Cheung: Guitars Oliver Ragnar Larsen: Guitars Kelvin Dam: Bass Danni L. Jelsgaard: Drums

Kørestolspladser og ledsagerpladser sælges via Ticketmaster Kundeservice tlf. 3848 1633.

Unummererede siddepladser

Dørene åbner kl. 20

Læs mere om koncerten på: www.tapperiet.nu