x

COME2LIVE 2021 - GRAM SLOT
Gram Slot - Den Holstenske Lade
D. 04.07.2021 Kl. 12:00

Søndag den 4. juli kl. 12.00 - 20.00

Come2Live 2021 – Gram Slot

Come2Live er tilbage på Gram Slot i 2021 med en helt særlig Corona-seating og et nyt søndagsprogram. Glæd dig til en søndag i selskab med Mads & A-holdet og Milling & Molbech og Annika Aakjær.

Den 4. juli 2021 inviterer Come2Live til slotskoncert på Gram Slot. Her er der lagt op til en hyggelig eftermiddag under åben himmel i smukke, grønne omgivelser foran slottet – en oplevelse, man ikke finder ret mange andre steder. På Come2Live er der lagt vægt på et levende og unikt miljø, fællesskab og hygge.

Søndagsprogram med live-radio
Som noget nyt byder Come2Live nu også søndagen velkommen i slotsparken. Her kan du bruge en eftermiddag i selskab med Mads & A-holdet med dilemmaer, som publikum selv har stillet, Annika Aakjær og de to P4-værter Milling & Molbech, der sammen med Jan Glæsels 15-personers orkester tager dig med bagom bandet Earth, Wind & Fire i vaskeægte FONK! Det er søndags-stil

Der er mulighed for at købe drikkevarer og mad i slotsparken.

Corona-seating
For at imødekomme en 2021-sommer, der potentielt stadig er præget af Corona, har Come2Live skiftet ståpladserne ud med et helt særligt setup. Slotsparken inddeles i 3 zoner (A, B, C) med 5 sektioner i hver. Hver sektion har plads til et bestemt antal publikummer, så den sikkerhedsmæssige afstand kan overholdes.

Billetter kan købes som separate dagsbilletter (lørdag eller søndag) eller samlet med rabat.


Salsplanen er vejledende.

Programmet opdateres løbende.

Kom til fest, kom til Gram Slot, Come2Live!

Koncerten arrangeres af Thats Live i samarbejde med Gram Slot

Handicappladser sælges via Ticketmaster på tlf. 3848 1633

Såfremt der ønskes tilkøb af picnickurve efter køb af billetter eller der ønskes betales momsfaktura i forbindelse med VIP-køb til CVR-nr. henvises til:
Ticketmaster Servicecenter ml. kl. 10.00-14.00 på telefon 3848 1630

Henvendelse til arrangøren på [email protected]

Læs mereBørn under 3 år kommer gratis ind på pladsen.