x

COME2LIVE 2021 - LEDREBORG SLOTSPARK
Ledreborg Slot
D. 28.08.2021 Kl. 11:30

Lørdag den 28. august kl. 11.30 - 20.00

Come2Live 2021 – Ledreborg Slotspark

Come2Live er tilbage på Ledreborg i 2021 med en helt særlig Corona-seating og et fantastisk musikprogram. Glæd dig til at synge med på musik fra blandt andet Sanne Salomonsen, Tim Christensen, Barbara Moleko og Carl Emil Petersen

Den 28. august 2021 inviterer Come2Live til slotskoncert i slotsparken ved Ledreborg Slot. Her er der lagt op til fællessang og stoledans under åben himmel i smukke, grønne omgivelser foran slottet – en oplevelse, man ikke finder ret mange andre steder. På Come2Live er der lagt vægt på den gode musik, et levende og unikt miljø, fællesskab og hygge.

Dørene til slotsparken åbner kl. 11.30 og knap en time efter går den første artist på scenen. Programmet er udgjort af Sanne Salomonsen, Tim Christensen, Barbara Moleko, Carl Emil Petersen, Aura Dione, Sko/Torp, Fenja og AMEA. Derudover er The X Orchestra med til at sætte de musikalske rammer for anden halvdel af koncerterne.

Der er mulighed for at købe drikkevarer og mad i slotsparken.

Corona-seating
For at imødekomme en 2021-sommer, der potentielt stadig er præget af Corona, har Come2Live skiftet ståpladserne ud med et helt særligt setup. Slotsparken inddeles i 3 zoner (A, B, C) med 5 sektioner i hver. Hver sektion har plads til et bestemt antal publikummer, så den sikkerhedsmæssige afstand kan overholdes.

Billetter kan købes som separate dagsbilletter (lørdag eller søndag) eller samlet med rabat.

Salsplanen er vejledende.

Programmet opdateres løbende.

Kom til fest, kom til Ledreborg, Come2Live!

Koncerten arrangeres af Thats Live i samarbejde med Ledreborg

Handicappladser sælges via Ticketmaster på tlf. 3848 1633

Såfremt der ønskes tilkøb af picnickurve efter køb af billetter eller der ønskes betales momsfaktura i forbindelse med VIP-køb til CVR-nr. henvises til:
Ticketmaster Servicecenter ml. kl. 10.00-14.00 på telefon 3848 1630

Henvendelse til arrangøren på [email protected]

Læs mereBørn under 3 år kommer gratis ind på pladsen.