x

Hugorm
Tapperiet
D. 07.10.2021 Kl. 20:00

Arrangementet er flyttet fra 25. marts til 7. oktober 2021.
Evt. refundering senest 15. marts 2021.

I 2020 har Hugorm fået deres gennembrud og formået, at starte en livekarriere med alle odds imod sig.

Hugorm bryder med formatet, og er dét band der kommer længst ud over scenekanten for tiden. Trioen leverer sikre og bomstærke præstationer med en højenergisk og udadreagerende Simon Kvamm i front, og sammen med sine to musikalske legekammerater Árni Bergmann Jóhannsson og Morten Gorm har de en fantastisk dynamik når sangene fra debutalbummet "Kom Vi Flygter” udføres live. Og de er først lige begyndt!

"Vi har haft en drøm om at udfordre den traditionelle koncert-ramme og iscenesætte en musikalsk fortælling om et menneske der kæmper mod sig selv. Så det har været en kæmpe forløsning for os at mærke, hvordan vores drøm har foldet sig ud og er blevet forstået af publikum på de 23 shows vi har spillet på Kom Vi Flygter Tour 2020. Og vi glæder os bare som små sultne svin til at fortsætte touren i 2021 [...] vi er klar på det hele og vi kommer til at lægge publikum ned, lige meget om de så står eller sidder." - Hugorm

Den 23. oktober udsendte Hugorm det anmelderroste debutalbum ‘Kom Vi Flygter’, hvorpå trioen fra Cold Hawaii i Klitmøller fortsætter med at udvikle sig, og bevæge sig nye steder hen, og samtidig bevarer grundenergien fra januar-udgivelsen, EP’en ”Folk Skal Bare Holde Deres Kæft”.

Hugorm spillede sidste efterår et par testshows hvor få heldige publikummer havde adgang, og stod foran to debutkoncerter i marts som begge blev udsolgt på et par timer, samt en planlagt festivalsommer med shows på bl.a. Roskilde Festival, Northside, Heartland og Smuk. I stedet for et par travle måneder på festivalscenerne brugte bandet den ekstra tid på at lave endnu mere ny musik, og fik også stablet en live-streamet koncert på benene fra Thy Nationalpark.

Hugorm spillede deres første offentlige koncert i Hanstholm Hallen i forbindelse med albumudgivelsen. Efteråret 2020 har budt på en række stort set udsolgte ’Kom Vi Flygter’-koncerter, og Hugorm fortsætter touren i 2021. Deres stærke livekoncerter er heller ikke gået anmelderne forbi, så der er både store forventninger og et godt grundlag for 2021 koncerterne:

"Det er simpelthen genialt, intet mindre" – GAFFA (5 stjerner)

”Et koncertformat, som er et yderst giftigt bekendtskab. Ikke mindst fordi Kvamm er så forbasket dygtig på en scene” – Fyens Stiftstidende (5 stjerner)

”Grim og følsom rock, metallisk, hiphop-klingende, med nerve, nærvær og stærke personlige tekster. Det hugger som ormen med zigzag striben ned ad ryggen”. – Kulturen.nu (5 stjerner)

Hugorm slanger sig afsted og bider endnu mere fra sig i 2021 - vær med når touren rammer Køge til koncert på Tapperiet den 7. oktober!

Ståpladser
Dørene åbner kl. 19:00

Kørestolspladser og ledsagerpladser sælges via Ticketmaster Kundeservice tlf. 3848 1633

Læs mere om koncerten på: www.tapperiet.nu