x

Jazzbrunch: Snorre Kirk
Tapperiet
D. 09.05.2021 Kl. 11:00

Tapperiet har endnu engang et af de populære JazzBrunch-arrangementer på programmet, og denne gang er det med koncert ved Snorre Kirk Quartet, og tilhørende lækker brunchbuffet.

Snorre Kirk Quartet
Med et stjernespækket orkester bestående af personlige og karakteristiske solister, og med et skræddersyet repertoire hvor spilleglæde, nærvær og ikke mindst swing er i højsædet, har trommeslager og komponist Snorre Kirk på rekordtid formået at gøre sit orkester til et af de mest efterspurgte i både ind- og udland.

Med det kritikerroste debutalbum "Blues Modernism” fra 2012, der løb afsted med både JazzSpecial- Prisen for årets udgivelse, samt to nomineringer til Danish Jazz Awards, trådte Snorre Kirk for alvor i karakter som komponist og orkesterleder. Med de efterfølgende udgivelser Europa (2015), Drummer & Composer (2017) og BEAT (2018), blev der banet vej for et internationalt gennembrud, med optrædener på nogle af verdens førende jazzfestivaler i Europa, USA og Asien.

I efteråret 2019 udkom Snorre Kirks femte album, Tangerine Rhapsody, der med en eklektisk blanding af eksotiske rytmer og farverige kompositioner, udgør Snorre Kirks mest ambitiøse og personlige projekt til dags dato.

Brunch
Til JazzBrunch på Tapperiet serveres der en lækker brunchbuffet med forskellige varme, kolde, salte og søde anretninger. Brunchbuffeten er inkluderer i billetprisen - drikkevarer skal tilkøbes.


Kørestolspladser og ledsagerpladser sælges via Ticketmaster Kundeservice tlf. 3848 1633.

Unummererede siddepladser

Dørene åbner kl. 11

Læs mere om koncerten på: www.tapperiet.nu