x

Magtens Korridorer - Club Promise, Live 2021
Musikklubben Elværket
D. 30.10.2021 Kl. 21:00

Grundet Coronavirus og forlængelsen af de gældende restriktioner er koncerten med Magtens Korridorer udskudt til den 30. oktober 2021.
Vi beklager den meget sene udmelding, men det er desværre ikke en afgørelse vi selv har været herre over.
Koncerten i november vil blive afholdt i Elværket, Gasværksvej 9 i Holbæk.
Dine allerede købte billetter overføres i første omgang til koncerten den 30. oktober 2021, men har du ikke mulighed for at deltage, så har du mulighed for at få billetterne refunderet frem til den 12. marts 2021.

Magtens Korridorer leverer et sandt rockeventyr, når de med bredde, højde, længde og tyngde udfolder et univers af både hård og poetisk lyd.

Magtens korridorer formår med bulder, brag og delikatesse at skrive dansk rockhistorie. Med en unik direkthed skriver de sig ind i enhvers hverdagslige trummerum og formår samtidig at holde alt det genkendelige ud i strakt arm. Ironien, det brølende og det helt store spørgsmålstegn er i højsædet, når Magtens korridorer sætter trivialiteter under loop og smadrer derudaf med hårdtslående realisme.

I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet ‘Friværdig’, og snart indtog de fem herrer med enorm succes folkets hjerter. Anmelderne anvendte ord som ‘Magtdemonstration’ og ‘Dansk rocks nye magthavere’, og i dag er Johan Olsen (Vokal), Anders Ramhede (trommer), Niklas Schneidermann (guitar), Rasmus Kern (guitar og keys) og Terkel Møhl (bas) massivt etableret på den danske livescene. Med en fandenivoldsk og progressiv energi er Magtens Korridorer et helt unikt liveband, som sætter liv i barrikaderne og inviterer til en stemningsfuld fest.

Se mere på www.musik-klubben.dk

Handicap inkl. ledsager købes via Ticketmaster Servicecenter på tlf. 38481633. Se mere på www.musik-klubben.dk Kan handicaphjælper komme ind? Ja, det kan de naturligvis. Til samtlige koncerter har vi en billetkategori, som hedder "Handicap inkl. ledsager", som giver adgang for en handicappet med en ledsager. Prisen er den samme som på de almindelige billetter, men kategorien kan kun købes ved telefonisk henvendelse til Ticketmaster på tlf.: 38481633. På Elværket har vi fine adgangsforhold, og vi er også meget gerne behjælpelige med at finde/yde den rette hjælp, så også du kan få en god koncert oplevelse! Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til [email protected]