x

Søren Huss
Marienlyst Strandhotel
D. 11.02.2022 Kl. 18:30

Program:
17.30 Dørene åbner til Marienlyst salen
18.30 Middag i Marienlyst salen
20.15 Koncert
21.15 Dj & mulighed for køb af drinks
21.50 Tak for i aften.

Menu:
Potage viscioise med sæson rogn, sprødt og dild
Kalvefilet med årstidens kål, spinatpuré og stegt hønse blanket sauce og smørristede kartofler
Rabarber bavaoise, hyldeblomst og brændt hvid chokolade


Søren Huss
Søren Huss befinder sig på en retsmæssig plads blandt landets mest eftertragtede artister. Han forstår at vække den danske sangskrivertradition til live og bruger i høj grad sig selv i arbejdet med at skrive tekster og melodier. I musikken flyder refleksionerne og iagttagelserne dynamisk, og måske er det netop dét, som fungerer så eminent.

Gennem to årtier har Søren Huss ramt landet med en karismatisk vokal, et talent for nærvær og lyrisk snilde. Tur/retur tilbage til start 00’erne, hvor Saybia væltede det danske musiklandskab. Frem til 10’erne, hvor Søren Huss spandt et fantastisk lydbillede med albumudgivelserne ’Troen og Ingen (2010)’, ’Oppefra og Ned (2012)’, Midtlivsvisen (2017) og ’Sort Og Hvid Til Evig Tid’ (2019). Reroute til 2017, hvor Søren Huss ramte din stue med Toppen af Poppen og hans personlige fortolkninger af deltagernes største hits. Atter frem til januar 2020, hvor han spillede fire udsolgte koncerter i konservatoriets koncertsal, Danmarks Radios gamle Radiohus, dette akkompagneret af Copenhagen Phil og omgivet af musikalske og historiske rammer. Fast forward til foråret 2021 og en magisk forårsturné med Søren Huss og Danmarks Underholdningsorkester.

Søren Huss har placeret stabile milepæle i det danske musiklandskab – og vi glæder os til at se, hvad fremtiden bringer.

Unr. pladser.
Læs mere på www.marienlyst.dk
BEMÆRK: KATEGORI C ER MED BEGRÆNSET UDSYN