x

Scarlet Pleasure
Skråen i Nordkraft
D. 10.12.2021 Kl. 20:00

SCARLET PLEASURE ANNONCERER LANDSDÆKKENDE FORÅRSTOUR I 2020

Scarlet Pleasure har i løbet af de seneste år cementeret deres navn, som et af de absolut største på den danske livescene. Bandet har flere udsolgte Danmarksturnéer bag sig og har indtaget både Orange Scene, Grøn Koncert og nogle af Danmarks største
arenaer med deres solide hitparade og et altid medrivende liveshow.

I foråret 2020 tager Scarlet Pleasure forbi landets fire største byer med deres imponerende bagkatalog af ørehængende pophits og dansevenlige rytmer.

Med hits som ’Deja Vu’, ’Limbo’, ’Heat’, ’Windy’ og senest ’Good Together’, ’What A Life’ og ‘24/7’, er den unge trio, bestae̊ nde af Emil Goll, Joachim Dencker og Alexander Malone, et af tidens største og mest progressive popnavne. Deres musik fangede for alvor danskernes opmærksomhed i 2017 – et år der også bød på statuetter ved både DMA, P3 Guld, GAFFA Prisen og Zulu Awards.

Scarlet Pleasure har i år ikke spillet deres egne koncerter, men har kun været af finde på sommerens festivalprogrammer, men i 2020 er det igen tid til komme ud på de danske landeveje. Til april giver bandet fire koncerter i henholdsvis Aalborg, Aarhus, Odense og i den nyrestaurerede Falkoner Salen i København.