x

Baal
Tapperiet
D. 25.09.2021 Kl. 21:00

Baal fejrer 25-års jubilæum for første plade-udgivelse:

D. 26. Februar 1996 udkom Baals debutalbum ”Sensorama” og bandet formåede allerede med deres første album at skabe en dansk rockklassiker, der midt i en minimalistisk grunge-periode adskilte sig ved at trække på referencer fra bl.a. Queen, Bertolt Brecht og David Bowie. Albummet blev fulgt op af et sandt triumftog på landets spillesteder og festivaler, og her blev Baals unikke live-ry grundlagt med bl.a. nogle mindeværdige, nærmest sekteriske seancer på Midtfyn og Roskilde Festival.

Allerede på næste udspil ”Karaoke” fra 1998 skiftede bandet stil imod et mere elektronisk udtryk og de har lige siden eksperimenteret og udfordret sig selv i snart sagt alle tænkelige stilarter, dog altid med Bjørn Fjæstads markante, samlende vokal som genkendeligt midtpunkt. Baal har på alle deres udgivelser dyrket egne lyster og ambitioner uden alt for megen skelen til diverse modeluner i musikindustrien.

I alt er det blevet til 8 studie-albums og 4 teater-plader.

Baals live-koncerter har deres helt eget liv og bandets fantastiske, trofaste fans skal selvfølgelig ikke snydes for en jubilæums-tour – corona eller ej.

Vær med til 25-års-jubilæums-fejringen til koncerten med Baal på Tapperiet i Køge den 25. september 2021!Kørestolspladser og ledsagerpladser sælges via Ticketmaster Kundeservice tlf. 3848 1633.

Ståplads

Dørene åbner kl. 20

Læs mere om koncerten på: www.tapperiet.nu