x

Gustaf Ljunggren / Bo Rande Feat. Goss
Kayak Bar
D. 27.05.2021 Kl. 20:00

Der er lagt op til en helt unik koncertoplevelse, når de to garvede musikere Gustaf Ljunggren og Bo Rande inviterer Goss med på scenen i garagen.

Gustaf Ljunggren har en velkendt evne for at ramme essensen i den musik han spiller, uanset om det gælder egne eller andres projekter. Begrebet "sideman" rækker ikke helt til som arbejdsbeskrivelse for Gustafs meddigtende, empatiske og modige holdning til musikalske processer; noget som har været tydeligt i hans samarbejde med kunstnere som CV Jørgensen, Teitur, Robyn, Sebastian, Eddi Reader og egne projekter som "Gustaf Ljunggren/ Emil de Waal", hvis selvbetitlede album blev nomineret til en DMA i 2018.

Goss har i løbet af de seneste år udviklet sig til at blive en af de mest interessante nye artister herhjemme – en rejse, der startede i 2017 og som sidenhen har budt på udsolgte koncerter, en europæisk support tour for verdensstjernen Mura Masa og ikke mindst optrædener på bl.a. Roskilde Festival, Heartland Festival m.fl. Rejsen fortsætter i 2021, hvor Goss i december kunne annoncere forårstouren ’Group Therapy Tour’.

Bo Rande (flygelhorn) er medlem af nogle af Danmarks mest toneangivende ensembler: Blue Foundation, Mames Babegenush og The William Blakes

DØRE KL 19.30
KONCERT KL. 20.00