x

Julie Berthelsen & Christoffer Brodersen Feat. Odense Politiorkester
Ådalscenen Gislev Kulturcenter
D. 26.06.2021 Kl. 18:00

Julie Berthelsen & Christoffer Brodersen feat. Odense Politiorkester
Odense Politiorkester er et gammelt traditionsrigt orkester med en masse glade musikere i alle aldre. Orkesteret dirigeres af Per Silvferberg Hyttel som er uddannet musiker på trompet og klaver fra Nordjysk Musikkonservatorium i 1984. Han har været ansat som trompetist/ cornettist i Fynske Livregiments Musikkorps, Sjællandske Musikkorps, Prinsens Livregiments Musikkorps. På nuværende tidspunkt er han ansat som solo cornettist i Slesvigske Musikkorps. Derudover har han også udfoldet sig med de musikalske toner til utallige kirkekoncerter siden 1978 i både Sverige og Danmark, både som organist og med sin trompet.

Som solister er vi stolte af at præsentere Julie Berthelsen og Christoffer Brodersen.

Julie blev landskendt gennem sin deltagelse i Popstars på TV2 i 2002.
Debutsinglen og -albummet blev en kæmpe succes. Singlen "Every Little Part of Me" solgte 30.000 eksemplarer, og albummet Home lå 30 uger på den danske album-hitliste og solgte 90.000 eksemplarer.
Succesen blev yderligere cementeret af tre priser ved Danish Music Awards 2004, som "Årets danske sangerinde", "Årets nye danske navn, og "Årets danske pop udgivelse".

Christoffer Brodersen er uddannet på musicalakademiet i Fredericia og har medvirket i adskillige musicals og teaterkoncerter, bl.a. hovedrollen i We Will Rock You, som spillede for fuld udblæsning i Royal Arena og Jyske Bank Boxen. Christoffer blev udvalgt blandt mere end 300 ansøgere fra hele Skandinavien og blev personligt godkendt af Queen-medlemmerne Brian May og Roger Taylor.
Andre større roller tæller Amerikaneren i Chess (Jysk Musikteater), Enjolras i Les Miserables (Aarhus Teater), Chris i Miss Saigon (Nørregadeteatret) og senest Jesus i Danmarks Underholdningsorkesters store 50-års jubilæumsopsætning af Jesus Christ Superstar.
Har i en årrække turneret verden rundt med den prisvindende vokalgruppe Basix og siden været sangsolist ved talrige koncerter herhjemme; bl.a. hos Sønderjyllands, Aalborg, Odense og Aarhus Symfoniorkester.Pladsen åbner kl 17. Der vil være aktiviteter for børn og mulighed for at købe forskelligt mad, snacks, øl og vand m.m.


Læs mere om dette og andre arrangementer på www.aadalscenen.dk