x

Forårskuller
Cirkuspladsen
D. 29.04.2021 Kl. 15:30

FORÅRSKULLER

Lige om lidt springer træerne ud, dagene bliver længere og vejret mildt. Med andre ord er forårskulleren i luften og vi trænger til at grine og til en vaskeægte fest, noget at grine af og synge med på. Du kan ovenikøbet synge lige så højt du vil og selvom du sidder sammen med andre, så sidder du behageligt og godt i din egen bil og lytter til de medvirkende på scenen igennem radioen i bilen. Og bare rolig vi hjælper gerne med låne radio hvis teknikken driller!

Der er garanti for høj stemning og ikke mindst højt humør, når det store SHOW forårskuller går på scenen.
Du kan opleve Kirsten Siggaard når hun lufter sit store Grand Prix katalog og Klaus og Servants sørger for sikre fest-hits, mens Stine & Martin sørger for en masse at grine af.

Stine & Martin har sat showet sammen, hvilket de har en stor erfaring med fra Cirkusbygningen i København. Derfor kan vi garantere et varieret show, hvor vi kommer hele vejen rundt i manegen.

Hvem er med:

- Kirsten Siggaard behøver ikke den store introduktion, for hun har siden 80´erne sunget den ene efter den anden store Grand Prix vindersang.

- Klaus og Servants har igennem mange år fyldt den ene festglade hal efter den anden. De senere år har de nærmest kunne opleves en gang om ugen på DK4 i programmet Tip Et Hit. De er om nogen leveringsdygtige i sikre syng-med-hits.

- Stine & Martin har en fortid i Skagen Revyen, Bakkens Hvile og som det sjove makkerpar fra Cirkusbygningen og Tivoli Cabareten. Du er sikkert stødt på deres berygtede Hr. og Fru. Danmark figurere Birgit & Helge, der også kigger forbi i løbet af showet.