x

Peter Sommer - Alene Med Palle I Verden
MantziusLive
D. 24.09.2021 Kl. 20:00

Til efteråret kan fans af en af landets dygtigste sangskrivere glæde sig til at opleve hans sange på en nedtonet, fuldblå måde. Peter Sommer og orgelkongen/pianist i Tiggerne Palle Hjorth vil sammen genfortolke Sommers store bagkatalog og fortælle historier fra en lang musikkarriere. Det seneste år har de to indspillet et album med nye nedskalerede versioner af Peter Sommers vigtigste sange fra hans seneste 6 albums. Peter Sommer udtaler:

”Afsted det går og fremad mod alt det efterår. Til den tid skal vi meget formentligt ud og spille koncerter på relativt normal vis. Lad det blive godt gammeldags fantastisk! Palle Hjorth og jeg har i den stille periode indspillet et album med de her nedtonede og fuldblå versioner af sange fra mine sidste 6 plader. Så vi kommer hele kataloget igennem. Nu skal der fandme luft under de så længe stækkede vinger! Vi ses – hvor vildt det end måtte lyde.”

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.
Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Læs mere.