x

PLUS 1: Mathilde Falch
Kulturcenter Mariehøj
D. 17.02.2022 Kl. 13:00

PLUS1-koncerten med Mathilde Falch den 27. januar bliver flyttet til den 17. februar.
Billetter købt til den 27.1 vil også gælde til den 17.2, men du kan vælge at få refunderet din billet senest den 08.02.22.


Vores lokale heltinde Mathilde Falch fortæller og synger om livets høje og lave bølger på Kulturcenter Mariehøj. Mathildes koncerter kendetegnes ved i høj grad at være præget af Mathildes personlige fortællinger, spilleglæde, intense nærvær, humor, høj energi, spontane historier, gode sange og dygtige musikere, der folder sig ud i scenerummet.

Koncerten er en del af PLUS 1. PLUS 1 handler om at invitere, glæde sig, opleve og hygge sig sammen – en gang om måneden i dit lokale kulturhus fra september ’21 til juni ’22.
___

Koncerten finder sted på i Kultursalen på Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246 B, 2840 Holte.

Dørene åbner kl. 12.30. Koncertstart kl. 13.00. Unr. siddepladser.

1 billet er adgangsgivende for 2 personer. Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Efter koncerten er der kaffe, kage og koncertsnak: Om den koncert vi lige har oplevet, den næste koncert vi glæder os til, eller alt det andet vi går og bakser med i livet.

Om PLUS 1 – sammen til koncert
PLUS 1 er 120 eftermiddagskoncerter i 12 byer. PLUS 1 er fællesskab, nærvær, grin og gode stunder. En koncert er en ideel anledning til at se frem til en hyggelig oplevelse og til at række ud efter én, vi ikke har set i lang tid. Med PLUS 1 rækker kulturhusene nu ud efter folk og foreninger, som gerne vil mødes om kulturen midt på dagen og vende stort eller småt sammen over kaffe og kage bagefter. Når du køber 1 billet, følger der 1 ekstra billet med. Det giver dig muligheden for at invitere en ven, nabo, bekendt, et familiemedlem eller en fremmed til eftermiddagskoncert på din billet - deraf navnet.

Læs mere om PLUS 1 her