x

Hotel Festival I Pinsen På Hotel Kong Arthur
Hotel Kong Arthur
D. 21.05.2021 Kl. 15:00

HOTEL FESTIVAL I PINSEN
- mød MARK LINN, BENJAMIN KOPPEL, PATRICK DORGAN, MARIE CARMEN KOPPEL og mange flere.

Efter talrige opfordringer gentager vi succesen; eksklusive koncert- og hoteloplevelser, midt i skønne København.

Cowbell Music og Hotel Kong Arthur præsenterer en ny type festival: Book en eventyrlig hoteloplevelse med den ultimative forkælelse. Fra vores skønne værelser opleves de største danske navne live lige udenfor jeres vindue, mens I får serveret god mad og liflige bobler på værelset.

Midt i København ligger byens mest velrenommerede jazzhotel, Hotel Kong Arthur. Igennem årtier har de største jazzstjerner - Oscar Peterson, Herbie Hancock, John Scofield og mange, mange flere - boet på hotellet når de var i byen for at give koncerter og hvert år i forbindelse med byens jazzfestival har hotellet været omdrejningspunkt for nye musikalske møder ved jamsessions akkompagneret af jazzfood.

Den danske jazzstjerner Benjamin Koppel har ligeledes haft et tæt samarbejde med Kong Arthur igennem mange år. Og tilfældigheder har betydet, at Benjamin sammen med sin familie igennem det meste af coronaepidemien har boet på hotellet. Det er derfor oplagt at Koppel nu præsenterer en veloplagt HOTEL FESTIVAL igennem to weekender i maj.

Koppel har inviteret en stribe fantastiske navne til at medvirke og sammen optræder de i hotellets lille hyggelige gård mens publikum sidder på deres værelser og får den liflige lyd direkte ind gennem franske døre eller store vinduer. Alle værelser har godt udsyn til de optrædende og vi kan således med stolthed præsentere fire koncertpakker, der hver især består af tre koncerter, god mad og bobler på et skønt værelse - det hele med god afstand og indenfor alle coronarestriktioner. Kvalitet er nøgleordet og på hotel festivalen kræses der om detaljerne, så mens den gode lyd stiger op fra gården serveres skøn mad. Der tilbydes iøvrigt tilkøb af lækre drinks og øvrige drikkevarer.

Program

Dag 1:
Kl 15.00 Ankomst og check-in
Kl 17.00 Koncert med Benjamin Koppel Kvartet
Kl 18.00 Middag serveret på værelset
Kl 19:30 Koncert med Benjamin Koppel Jazzgalla Celebrating Stevie Wonder, med Mark Linn, Patrick Dorgan, Marie Carmen Koppel

Dag 2:
Kl 9.00 Ny Nordisk Morgenmad in room
Kl 10.00 Koncert fra teaterkoncerten Monicas Vals - Monica Zetterlunds historie fortalt gennem jazzen. Mari Götesdotter, Alex Riel, Benjamin Koppel, Søren Møller, Johnny Åman
Kl ca 11.00 Check-out efter sidste koncert

Her er tale om en yderst eksklusiv hoteloplevelse med meget få værelser udbudt, så vi opfordrer til at sikre billetter hurtigt.