x

BOGFINKEVEJ
Train
D. 23.04.2022 Kl. 21:00

Med deres legende rap-harmonier har Bogfinkevej slået sig fast som et band, der bliver ved med at levere skarpe tekster, uformel hygge og en god portion folkelighed.

De spiller dansksproget sing-a-long-pop kombineret med uhøjtidelig rap med et folkeligt islæt.

Bogfinkevej er en Aarhus-baseret musikgruppe, som genremæssigt favner bredt, deres musik spænder fra det dansable, til det mere reflekterende og seriøse.

Trioen er vokset op i Aarhus, og mødte hinanden i deres teenageår, i det spirende aarhusianske rap-miljø. Gruppens tilblivelse skete over en løbende periode, men blev manifesteret i 2016, da de lavede en dagligstue-video til sangen “Smilets By”.

I 2019 udkom Bogfinkevej med det anmelderroste debutalbum BFV. På albummet finder man bl.a. et gyldent remix af deres hit “Smilets By” med to tonstunge mastodonter på den danske musikscene L.O.C og Steffen Brandt, der begge deler ophav med drengene fra Bogfinkevej. Desuden medvirker Jokeren, Kejser A, Kasper Spez og Loke Deph også på albummet!

Bogfinkevejs unikke univers af catchy melodier, svedige beats og tekster med dybde og kant udfoldes i den grad, når man er til deres live-koncerter, og sætter endnu en gang en stor fed streg under de tre aarhusianeres musikalske alsidighed og styrke(r).

GAFFA skrev bl.a. “…Og helt ærligt: Teksterne er fascinerende, skæve. Musikken usædvanligt melodisk. Lejrbålsstemningen magnetisk.” og det siger i virkeligheden det hele. Når man først træder ind i livet på Bogfinkevej er det uhyre svært ikke at blive tryllebundet."

Dørene åbner en time før
Handicapbillet købes hos Ticketmaster på tlf.nr. 3848 1633.
Handicapbillet er inkl. 1 ledsager.
Gyldigt ledsagerkort skal fremvises i døren.


Se mere på www.train.dk