x

Tom Donovan
Brundby Rockhotel
D. 14.05.2022 Kl. 21:00

Tom på Rockhotellet er altid en fest, gang på gang trækker han fulde huse.
Grundet efterspørgsel laver vi derfor endnu en koncert med Tom.

Billetter inkl. værelse og spisning reserveres på 86590011

Tom Donovan er en særdeles populær entertainer, som med et utal af optrædener har fået et stort publikum i Danmark og Norge. Tom er ganske enkelt en af de travleste sangere på den danske koncertscene. Han er en velkommen gæst både i store koncerthuse, på festivaller, til byfester og på små spillesteder I mange år har han spillet i omegnen af 150 koncerter om året, og det bliver bare ved.
Publikum kan ikke få nok af Tom Donovan.
Tom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor. Tom Donovan bliver altid mødt med stor entusiasme og begejstring. Hans kraftige stemme og dynamiske guitarspil han hamle op med hvad som helst!

Tom har i de sidste 20 år boet i Danmark, og i 35 år har han været professionel musiker. Han startede ud i hjembyen, Dublin, og har siden optrådt over hele Europa med sit kæmpe repertoire af nye og traditionelle irske folkesange, der er udgivet på en lang række plader.

Dørene åbner kl. 20.30

Læs mere