x

Skagarack + Rene Shades
Kulturhuset Viften
D. 24.09.2022 Kl. 20:00

Koncerten er flyttet fra den 5. februar til den 24. september.

Har du købt billet til den 5. februar vil du modtage en mail fra ticketmaster med yderligere information.

- - - - - - - - - - -SKAGARACK
Da »I’m alone« bragede ud i æteren i 1986, kom det som en stor overraskelse for de fleste, for ingen havde hørt om danske Skagarack før, “Vi kom nærmest direkte fra øvelokalet i Kolding, til Radiostationer over hele verden, og I’m Alone fik virkelig meget Airplay, så det virkede som om at vi, og den sang, kom på det helt rigtige tidspunkt”

Forud var der faktisk gået en periode på næsten 2 år, fra de første par sange på debutalbummet blev indspillet i København, til Albummet endelig blev færdigmixet i England, “indspilningerne foregik i perioder hvor vi kunne få Studietid, derfor tog det så lang tid.

“Vi lavede undervejs under indspilningerne, en kontrakt med verdens største pladeselskab Polydor International i England (i dag Universal Music), så der var fart på og der skete mange spændende ting, f.eks var vores allerførste koncert sammen med Bon Jovi, og vi spillede i bla England, Tyskland og Sverige, både Festivaller og Spillesteder, og herhjemme husker vi specielt Orange Scene på Roskilde Festivalen, og Skanderborg Smukfest.

I 1988 kom Album nr 2 Hungry For A Game, og den solgte faktisk endnu mere end det første Album, og igen var der travlt med masser af koncerter, Radio og TV, i Danmark og udlandet.

Hungry For A Game regnes af mange AOR Rock freaks, som et af de bedste Albums der blev indspillet i 80’erne, i den genre.

I 1990 udkom Album nr 3 A slice of Heaven. Som blev indspillet i München, og mixet i Los Angeles, på dette Album var stilen en anelse mere heavy.

I 2020 gik Skagarack i gang med indspilningen af et nyt album med planlagt release i 2021, og har allerede udsendt 2 nye singler: ‘Be with you Forever,’ og ‘Changing.’


RENE SHADES
PRETTY MAIDS-bassist Rene Shades har leveret et anmelderrost debutalbum ” TEENAGE HEART ATTACKS & ROCK N ROLL HEAVEN.” Stilen ligger et sted mellem country og rockens rødder. Selv beskriver han det som en blanding af Keith Urban og Brad Paisley møder Springsteen og FOO-fighters.

Energisk og med melodierne i højsædet har Rene Shades udsendt singlerne: RECKLESS, SUPERHEROES samt en helt ny frisk version af det store svenske 70’er hit OH SUSIE. Sverige og Tyskland har allerede taget fantastisk godt imod det nye album og det har bl.a. formået at komme på hitlisten i Tyskland på den officielle airplay-chart Rene Shades med band har netop afsluttet en længere support-tur i Danmark og Tyskland.

Herhjemme har radioværterne været flittige til at rotere singlerne på DR’s stationer. Debutalbummet kan bryste sig af top producere/teknikere som Hans Martin Buff (Prince, Scorpions), Flemming Rasmussen (Metallica, Gasolin, mm) og ikke mindst Jacob Hansen (Volbeat, Dizzy Mizz Lizzy). Rene Shades står selv for al vokal og guitar på albummet.

Rene Shades udtaler:
“… I Danmark oplever jeg det bedste live publikum og ser frem til igen at optræde i DK og tage alle med til rock n roll festen. Jeg lover et super energisk show med masser overraskelser…”Spis i Viften Bistro inden arrangementet - Bestil bord her

Stående koncert