x

Skidt Og Pyt - Teater, Cafehygge Og Leg
Teatergården
D. 31.07.2022 Kl. 11:00

Mød børnenes nye venner - de to små gårdvæsner; "Skidt og Pyt". De kan godt være nogle drillepinde, men har hjertet rette sted og trøster og sørger for godt humør.

Historien om Skidt og Pyt udspiller sig i gamle dage - dengang, hvor der boede 8 børn på gården, og hvor det var helt almindeligt at børn skulle arbejde mere og lege mindre! Skidt og Pyt bor heldigvis oppe på høloftet, og de har travlt med at sørge for godt humør. Skidt og Pyt elsker dog også leg og sjov ligesom børnene, og de gør deres til, at der også bliver noget at grine af - f.eks. noget om et das, en mus og et par frække drenge ..og så vil jeg ikke afsløre mere;-)

Tematisk kommer forestillingen ind på venskaber, drillerier, tilgivelse, samt det at lytte, mærke efter og sige ”Skidt Pyt!” Der er også en masse læring om livet på landet i gamle dage. Historien er målrettet de 4-7årige, men kan sagtens nydes af hele familien.

Efter forestillingen serveres dagens kage og drikkevarer i den hyggelige cafe eller i gårdhaven, hvis vejret tillader det. Børnene kan tage en springtur med gårdens kæpheste, lave dejlig mad i det lille legekøkken, spille spil eller lave deres eget teaterstykke mv.

Her lægger op til hygge, ro og nærvær - så læg stressen bag dig og nyd oplevelsen. Sluttiden er flydende - den bestemmer du.

Teatergården er et lille intimt sted med teater i laden, cafe i det gamle hønsehus og leg i hindbærhaven.

Bemærk - kage og drikkevarer er inkl. i billetprisen.