x

COPENHELL CAMPING SØNDER HOVED - TENTHOUSE - VENTELISTE
Sønder Hoved, Refshaleøen
D. 01.01.1970 Kl. 01:00

Såfremt der ikke er flere ledige billetter kan du skrive dig på vores venteliste: TRYK HER.

TENTHOUSE
Refshalevej 155, København K.

Pris: 2500 kr. + billetgebyr.

Campingområdet åbner tirsdag den 14. juni kl. 14:00 og lukker igen søndag den 19. juni kl. 12:00.

Spar penge til hotel, og undgå ventetid på taxa og bus ved at sove i dit helt eget luksushotelværelse på COPENHELL! Op til 2 personer kan overnatte komfortabelt i et allerede opslået COPENHELL Tenthouse med dobbeltmadras på 135x200 cm. Her er elektricitet til opladning af telefoner samt en sikkerhedsboks. Du skal blot medbringe lagner, dyner, hovedpuder osv. Til aflåsning af dit Tenthouse skal du medbringe to små hængelåse, der passer til en typisk lynlås. Sikkerhedsboksen inde i teltet kan låses med både små, mellemstore og store hængelåse. Dit Tenthouse har følgende dimensioner: 2,1 x 1,6 x 1,4 meter.

Ved skader på dit Tenthouse forbeholder vi os retten til efterfølgende at opkræve et erstatningsbeløb.

På COPENHELL er vi sorte udenpå, men grønne indeni! Derfor forventer vi, at alle campinggæster i bæredygtighedens tegn forlader campingområdet ordentligt ryddet op og i rigtigt god stand. Pak med andre ord telte, soveposer og andre effekter ordentligt sammen, og aflevér det, I ikke tager med hjem, til vores personale i campingområdet, så vi kan give det videre til velgørenhed. Stay metal!

Ved køb af en campingbillet til Tenthouse køber du adgang til en specifik plads i det område, du har valgt. Tenthouses vil ved ankomst være nummererede, og nummeret vil fremgå af din campingbillet.

Adgang til festivalpladsen kræver tilkøb af festivalbillet.

Du har mulighed for at parkere på COPENHELL Parkering - Vindmøllevej tæt på COPENHELL Camping - Sønder Hoved. Køb på forhånd din parkeringspladser herunder så længe lager haves.

COPENHELL Parkering - Vindmøllevej: Køb her

SE KORT OVER COPENHELL CAMPING HER

Læs mere på: www.copenhell.dk