x

Søren Andersen - Guilty Pleasures Tour 22
Karosserifabrikken
D. 14.10.2022 Kl. 20:00

Det blev at brag af en koncert i 2021 så da vi fik muligheden for at gentage en sidste gang i Guilty Pleasures musikuniverset sagde vi JA TAK!

Superguitarist Søren Andersen med band tager på en kort turné i efteråret 2022 med musikken fra sit soloalbum Guilty Pleasures. Med sig på scenen har han igen Allan Tschicaja fra Pretty Maids og Michael Gersdorff fra Superfuzz så der er garanti for en fantastisk koncert i Karosserifabrikken.

Søren Andersen er en mand med mange talenter - sangskriver, producer og medindehaver af det legendariske MEDLEY STUDIE. Kendt som den ene halvdel af det danske guitarfænomen ELECTRIC GUITARS og mangeårig guitarist for Mike Tramp. Turnéer og livejobs med bl.a. Anne Linnet, Sanne, Jesper Binzer og Marco Mendoza. Ja selv D.A.D har han været afsted med, da han i en periode varetog bassen for sygdomsramte Stig Pedersen.

Gennem årene har Søren Andersen delt scene med nogle af verdens mest ansete guitarister og ikke mindre imponerende er hans årelange samarbejde med Deep Purple-sangeren Glenn Hughes med hvem han har rejst verden tynd og spillet riffs, licks og soloer til alle de gamle klassikere og han er da også at finde på Glenn Hughes seneste soloplade ´Resonate´ som guitarist og co-producer.

Om sit soloalbum ”Guilty Pleasures” siger han:

"Det her er et livsprojekt. Jeg har altid haft den her type plade i mig. Jeg ved godt, det ikke er særligt hipt, men nu skal den bare ud. Det er min hyldest til en periode i 80´erne med Topgun og Miami Vice. Det er mere den slags temaer, end det er pral..."

Liveshow og Clinic - Som lidt ekstra guf for aspirerende ”superguitarister” og andre interesserede med billetter til aftenens koncert, vil Søren klokken 17.00 afholde en guitar clinic på ca. 60 minutter. Her vil han fortælle om iværksættersiden af at være prof. musiker. Hvad det kræves af dig som sideman. sammensætning af udstyr og meget, meget mere. Der vil afsluttende være en Q & A runde, hvor gæsterne har mulighed for at stille spørgsmål. Deltagere i denne clinic har mulighed for at blive i Karosserifabrikken frem til koncertens start.

Billetter kan købes på www.karosserifabrikken.dk eller i døren fra klokken 19.00 hvis ikke der er udsolgt.

Søren Andersen & Band – Guilty Pleasures – the final tour 2022
• Guitar clinic med Søren Andersen 17.00-18.00 (dørene åbner 16.50)
• Søren Andersen & Band 20.00

OBS: Dørene åbner som normalt klokken 19.00. Ønsker du at deltage i Sørens Andersen Guitar Clinic kan du komme ind fra klokken 16.50.

Rock On!

Dørene åbnes 16.50 til Guitar clinic og 19.00 til koncerten
Større tasker og overtøj skal afleveres i garderoben (kr. 20,-)