x

Medvind I Hanstholm
Christiansgave
D. 29.07.2022 Kl. 10:15

OPLEV DET KONTRASTFYLDTE HANSTHOLM, FILETÉR DIN EGEN FISK OG NYD EN SKØN FROKOST PÅ RESTAURANT MEDVIND MED DENNE UDFLUGT DELUXE

I samarbejde med Restaurant Medvind og Museum Thy præsenterer Alive Festival i år en helt ny udflugt deluxe med Hanstholm som destination.

Placeret midt i det rå havnemiljø findes nemlig en lille, ny perle: et nyskabende køkken drevet udelukkende af kvinder med fokus på fisk fra de lokale kuttere og friskhøstede grøntsager fra områdets landkvinder. Denne særlige kombination har allerede gjort restaurant Medvind bemærket helt fra Thy til New York!

På denne udflugt får du dog ikke fisken serveret på et sølvfad. Under kyndig vejledning får du nemlig selv muligheden for at filetere friskfangede fisk og være medskaber af den fantastiske frokost, du senere skal spise i Medvinds hyggelige restaurant.

Turen indledes med en kyndigt guidet byvandring, hvor vi besøger et udpluk af mest interessante og smukke steder i Hanstholm. Vi oplever de stærke kontraster, når det brusende Vesterhav og industrihavnen møder et vildtreservat, der ligner noget fra Ringenes Herre. Der er garanti for salt vind i håret og kæbe i gulvhøjde.

Når du har stirret ud i horisonten, fileteret, spist dig mæt og hygget dig godt og grundigt, så sørger vi for at en (blid) vestenvind blæser dig sikkert tilbage på festivalpladsen.


PRAKTISK
Bussen afgår fredag den 29. klokken 10.15 fra campingpladsen på Tingstrupvej, og den vender retur i Thisted ca. klokken 15. Har du allergener eller andre behov, kan du skrive til [email protected] - så finder vi ud af det.

BILLETTER
Prisen er 350 + gebyr pr. person
Den dækker transport, byvandring og frokost (drikkevarer er ikke inkluderet)
OBS: Meget begrænset antal billetter

ARMBÅND: arrangementet kræver armbånd til Alive Festival for at kunne deltage (enten partout-, fredags- eller frivilligbillet).'

Se resten af programmet til Alive ´22 her: www.alivefestival.dk/program
Udflugter på Alive Festival præsenteres i samarbejde med Snedsted Turistbusser.
Alive Festival er støttet af Nordea-fonden og Thisted Kommune.