x

Claudia Campagnol
Halmtorvet 9
D. 07.07.2022 Kl. 17:00

Halmtorvet 9 Præsenterer Claudia Campagnol

Claudia er er en alsidig og karismatisk kunstner – med en bred crossover-appeal og et stort internationalt potentiale. Hun har spillet og komponeret musik fra hun var bare 4 år og var allerede som barn klart fokuseret på at skabe sig en musikalsk karriere.

Hendes musik har stærk rod i fusionsjazzen med udløbere til både soul/R&B, jazz og pop. Hendes sound er varm og soulet, men samtidig med en fængslende dynamik og enorm power.

Med en lethed, positiv ligefremhed og et kæmpestort talent synger Claudia sig ind i hjertet på sit publikum. Det anmelderroste debut-album “I’m Strong” blev nomineret til Danish Music Awards Jazz i hele 2 kategorier: ‘Årets Nye Navn’ og ‘Årets Vokaludgivelse’. Hendes næste album udkommer senere i år med egne, nye stærke numre.

Claudia Campagnol er kendt for sin imponerende stærke live-performance, og med sig til koncerten på H9 har hun tre lige så talentfulde musikere fra sit band.

Billetinfo:
Billetterne sælges som unummererede pladser,

Eat n Concert billetten indeholder 4 stk billetter samt 3 Stk Smørrebrød, 1 Stor Fadøl/Glas Vin & 1 Snaps pr. person. Disse borde seates ved hver koncert

Bemærk vigtigt:
Join the concert billetter gælder for adgang til reduceret pris da det ikke er muligt at se hele scenen fra dele af gårdhaven. Der vil være storskærm så man kan følge med og god lyd over det hele :-)

For spørgsmål - Send os en mail på [email protected]