x

Malk De Koijn
Posten
D. 10.10.2009 Kl. 21:00

Malk De Koijn 

den 10.10.09 kl. 21.00, adgang fra kl.20.00Ståpladser.kr. 200,00Årets Roskilde Festival opfyldte mange koncertgængeres hedeste drøm; Et live gensyn med hiphoptrioen Malk de Koijn. Det skete lørdag nat foran anslået 35 000 forventningsfulde publikummer, der for nogens vedkommende havde ligget i kø

til de gode pladser helt tæt på bandet i mere end 8 timer. Mange andre måtte til gengæld gå forgæves, da området omkring Arena Scenen blev afspærret af sikkerhedsmæssige årsager.

Forventningerne blev indfrietKoncerten levede til fulde op til de enorme forventninger medierne og fans havde pumpet op i ugerne op til den første Malk de Koijn koncert i over 5 år. Anmelderne var rørende enige om, at koncerten var absolut enestående og Phantastisk og at Malk de Koijn forbliver den ”ener du ikke kan nå”:

Politiken: ”Malk de Koijn overgik alle forventninger – Ingen er i nærheden af deres niveau!

Soundvenue skrev: ”Danmarks bedste hiphop-navn nogensinde!”

Der er godt nyt til folk der ikke fik muligheden for at opleve bandet på årets Roskilde Festival og til alle dem der ønsker et genhør/gensyn med Geolo G, Tue Track og Blæs Bukki, for Malk de Koijn kan nu offentliggøre 6 shows i efteråret:

Sted: Posten Østre Stationsvej 35 5000 Odense C - www.postenlive.dkArr. Team Karate