x

Bulls Blood Fountain + Beat City + Assalito Sound Service
Musikcaféen
D. 03.09.2009 Kl. 21:00

indie/garagerock

En triple-showcase med upcoming indie- garagerockbands rammer Musikcaféen. Der er fuld valuta for pengene, både i mængde og kvalitet. Så har du hang til et gedigent skud fed rock, er Huset the place to be denne torsdag aften.


• BULLS BLOOD FOUNTAIN leverer fem mand høj en trashed, energisk lydtapet, med klare tilhørsforhold til indie- og garagerock. Dette sagt, er bandet ikke bange for at eksperimentere inden for stilen, hvilket i allerhøjeste grad gør BULLS BLOOD FOUNTAIN interessante at opleve.

myspace.com/bullsbloodfountain


• BEAT CITY forstår at lave rockede hooklines med fyldig guitar og bas og trommer over stok og sten. Et nyt dansk rockband på vej mod toppen med fængende melodier, godt sammenspil, masser af energi og frem for alt ROCK, der blæser tøjet af dig. GAFFA beskrev bandet som en ”hæsblæsende trio, der med lasten fyldt op af hooks, sex og angst giver den gas..”

myspace.com/beatcitydk


• ASSALITO SOUND SERVICE er leveringsdygtige i en kombination af sydstatsrock, surf, garage og rock'n'roll med elementer af jazz som et ekstra krydderi. Med den klassiske guitar/bas/tromme-konstellation leverer bandet en solid lyd og et varierende repertoire, som byder på nye og samtidig sammenhængende udtryk.

www.myspace.com/assalito


http://www.myspace.com/bullsbloodfountain

http://www.myspace.com/beatcitydk

http://www.myspace.com/assalito