x

Oh No Ono
Månen
D. 10.10.2009 Kl. 21:00

Oh No Ono 

Cafeopstilling - Røgfri koncertDen 10.10.2009 kl. 21.00 - adgang fra 20.00Unummererede siddepladser 

Billetpris kr. 90,-Nu er de lagt. De 10 nye æg fra Oh No Ono. Og reden er fuld af popmusik, der er så inspireret og gennemarbejdet, at mærker man ikke elektriciteten, er man hverken fugl eller fisk... Indspilningerne af albummet har strukket sig over 9 måneder. Et tidsrum, hvor bandet blandt andet har isoleret sig i et hus på Møn, i idylliske, landlige omgivelser, tæt på skov og strand, hvor der blev indspillet indendørs og udendørs, eksperimenteret med lydoptagelser og et væld af reallyde. Det hele er blevet indarbejdet i sangmaterialet, der nu udgør det nye album, "Eggs". Oh No Ono finder deres lyd i et spændingsfelt mellem det velkendte og det fremmedartede - det trygge og det magiske - for eksempel ved at kombinere lydene af en stryger- kvartet og en fugleflok der letter, marimbaer og elefanter, percussion spillet på en balje med vand og blæsere. Et kor bestående af 40 nære venner, der synger til orgelet i en 300 år gammel kirke har også fundet vej til albummet.

Man skal ikke se for sig, at Oh No Ono har stået i bare tæer og hovedtelefoner og krammet træer i 9 måneder. Bandets perfektionisme lader dem ikke vælge den enkle løsning. I stedet kombinerer de en lystbetonet tilgang til musikken med ambitionen om at hæve barren med mindst ét hak.

Oh No Ono vandt P3 Prisen i kategorien "Eksperimentet" med debut EP'en "Now You Know Oh No Ono". Debutalbummet "Yes" udløste P3 Gennembruddet, anmelderros og udsolgte koncerter i hele landet. Debutalbummet udkom i store dele af Europa og i Japan og ikke mindst den vigtige engelske presse tog godt imod bandet, der fulgte op med flittig koncertvirksomhed.Sted: Månen, Bispebroen 3, 6100 Haderslev

Arr.: Månen