x

Guy Forsyth
Månen
D. 10.10.2009 Kl. 21:00

Guy Forsyth 

Cafeopstilling - Røgfri koncertDen 10.10.2009 kl. 21.00 - adgang fra 20.00STÅPLADSER 

Billetpris kr. 140,-
Guy Forsyth Ved de to sidste bluesdage i Odense og ved utallige andre musikarrangementer har publikums favorit været Guy Forsyth. Guy Forsyth har base i Austin, Texas, der er kendt for sin vitale bluesscene og en ekspanderende musikindustri centreret omkring festivalen "South By Southwest".

Langsomt fik han et navn i Austin og han fik sideløbende også et publikum i Europa, hvor han udgav sin debut i 1994. I 1995 fik han kontrakt med det Austin -baserede selskab Antone's og udsendte "Needle Gun" - et album, der emmer af tung bar-room blues med masser af guitar og harmonika.

Han har efterhånden også opnået en så stor musikalsk status i Austin, at han i flere år sammen med sit band har været fast inventar på den legendariske klub "Antones" hver søndag.

På hans to sidste plader "Can You Live Without" og " Steak" viser han en imponerende bred musikalsk palette og et sangskriver-talent langt ud over det sædvanlige.

Guy Forsyth's musik har udviklet sig til at være en blanding af Americana og blues og han er efterhånden mere Tom Waits end Hound Dog Taylor. Samtidig har hans band med baggrund i dets heftige turné-aktivitet udviklet sig til at være noget af det mest tæt sammenspillede, der overhovedet findes på blues-scenen i dag.

Bandet består af: GUY FORSYTH vocal/guitar/saw/harpe WILLIAM LANDIN bass/tuba ROBERT HOOPER drums JOHN MOELLER guitarSted: Månen, Bispebroen 3, 6100 Haderslev

Arr.: Månen