x

Grand Avenue
Månen
D. 27.11.2009 Kl. 21:00

Grand Avenue 

Røgfri koncert

Den 27.11.2009 kl. 21.00 - adgang fra kl. 20.00 STÅPLADSER 

Billetpris kr. 130,-NYT ALBUM OG TURNE FRA GRAND AVENUE - ALBUM UDE DEN 28. SEPTEMBER 2009 Så for kun to måneder siden låste bandet sig inde i et hus langt ude på landet for at samle tankerne, give plads til de nye indtryk og indspille deres fjerde album. Et album, der udkommer den 28. september.

Pladen er blevet til i samarbejde med Richard Rainey, der også sad i producerstolen på sidste udspil og som bl.a. også har arbejdet med U2. Resultatet bærer præg af et band, der har givet mere los og sluppet tøjlerne mere end tidligere. Og derfor er det kommende album mere rocket og kontant. Første single 'Almost Gone' viser desuden en ny og mere elektronisk side af bandet, der dog stadigvæk lægger stor vægt på de stærke melodier.

Samtidig annoncerer Grand Avenue en Danmarks turne der ud over at have fokus på de helt friske toner fra det kommende album, medbringer de tre tidligere udgivelser på deres turné landet rundt i oktober og november.

De fire flittige københavnere møder med andre ord op med et stærkt katalog af intense rocksange, når de hilser på i 13 udvalgte danske byer. De begynder i Roskilde den 22. oktober og godt en måned senere er det hele slut, når forstærkeren slukkes i Nakskov den 28. november.Sted: Månen, Bispebroen 3, 6100 Haderslev

Arr.: Månen