x

Trine Lise Væring
Gimle
D. 30.09.2009 Kl. 20:00

Trine Lise Væring den 30.09.09 kl. 20.00, adgang fra kl. 19.00

Ståpladser.

Trine Lise Væring er en af landets ypperligste sangskrivere. Hun kommer til Roskilde for at spille hendes anmelderroste sange.

Efter en række engelsksprogede jazz-and-beyond udgivelser med nogle af Scandinaviens mest velrenormerede jazzmusikere i sine bands, DMA-nomineringer og flotte anmeldelser overrasker TrineLise Væring nu med en intelligent og personligt vinklet dansksproget rock/pop/singer-songwriter udgivelse.

\"Lystfisker\" er intelligent og ambitiøs dansksproget sangskrivning med livet som indsats og noget alvorligt på hjertet. Lystfisker er både perlende popsange, prunkløse ballader, og et sammenspillet rå-swingende band, der er ikke lægger fingrene imellem. De danske tekster handler om voksenlivets mange udfordringer, også (men ikke kun) ud i kærligheden.

Det har altid været, der hvor genrerne krydser, TrineLise Væring har fundet sin inspiration. TrineLise Væring er en kunstner som går sine egne veje, og trives bedst med at udfordre sig selv og sit publikum. Anmelderne er begejstrede, se her et par udtalelser:

Information : \"Trinelise Væring har begået en af årets bedste dansksprogede cd\'er ( ....) det er bare så fucking godt set, godt skrevet, godt ramt, det hele\" (....) en plade der er gennemlyst af intelligens, mod og vilje til at gøre tingene på sine egne præmisser. Det er ikke hverdags kost blandt mange tusinde syngende søstre – til gengæld rykker det som bare fanden.\" Politiken: \"Sarte, smarte og stridbare sange (...)At skifte raffinerede jazzfraseringer ud med rockens mere blodige udfordringer er en udfordring, Trinelise Væring takler med lige dele musikalsk overblik, vokal power og afvæbnende charme.\" BT: “Ben i næsen (...) spillevende og så sexet..\"

Sted: Gimle Helligkorsvej 2 4000 Roskilde

Arr.: Gimle - www.gimle.dk