x

Wiener Johann Strauss Koncertgalla
Musikhuset Esbjerg, Store Sal
D. 22.02.2010 Kl. 20:00

Wiener Johann Strauss Koncertgalla.

den 22.02.2010 kl. 20.00.Nummererede siddepladser.

Priser: kr. 560,-/440,-De mest kendte titler af Johann Strauss den Ældre og – ikke mindst – den YngreDet minder om de utroligt populære nytårskoncerter i Wiener Musikverein, når det 60 mand store K&K Philharmonikerne er kernen i denne galla-forestilling i Musikhuset.

Desuden medvirker dansere fra den østrigske K&K Ballett. Programmet består af kendte titler skrevet af Johann Strauss den Ældre og især Yngre. Blandt de mange populære melodier kan nævnes: Ouverturen til operetten ”Flagermusen”, ”Ægyptisk March”, ”Tritsch-Tratsch Polka”, ”Nordsøbilleder”, ”Sydens roser”, ouverturen til operetten ”1001 Nat”, melodier fra operetten ”Sigøjnerbaronen”, ”Kejservals” og andre populære Strauss-melodier. Dertil kommer de så at sige uundgåelige ekstranumre som ”An der schönen blauen Donau” og ”Radetzky March”. Det er i år fjerde år i træk, at K&K Philharmonikerne og Ballett gæster Esbjerg.

Tidligere er deres optræden blevet mødt med bragende klapsalver. Sådan vil det med garanti også være i denne omgang.Arrangør: Da Capo Musikmarketing

Start aftenen med spisning i Café Tonekunsten. Kontakt Café Tonekunsten på tlf. 76 10 90 15 eller tonekunsten(at)mhe.dkSpillested:

Musikhuset Esbjerg, Havnegade 18, 6700 Esbjerg.Arr.: Da Capo Musikmarketing