x
The Temper Trap

The Temper Trap
Vega
D. 22.02.2010 Kl. 20:00

Koncerten er flyttet fra den. 23. november til den 22. februar. Billetter købt til koncerten den 23. november gælder til den nye dato eller refunderes inden tirsdag den 1. december via Billetlugen tlf. 70 263 267.

THE TEMPER TRAP GØR KLAR TIL EXTRA-KONCERT I VEGA!


Australske The Temper Trap er kendte for deres helt fantastiske live optrædender, og deres koncert på årets Beatday blev efterfølgende omtalt som en af festivalens højdepunkter. Bandet skulle have givet en koncert d 23. november i Lille Vega men da de nu, som følge af adskillige nomineringer, skal optræde til det prestigefyldte australske Grammy show blev Vega-koncerten flyttet til 22. februar. Denne koncert er for længst udsolgt og derfor har The Temper Trap valgt at spille en extra-koncert i Lille Vega. Extra-koncerten finder sted tirsdag den 23. februar i Lille VEGA, København.


The Temper Trap har i særdeleshed fat i det danske publikum!


The Temper Trap kommer ikke bare til landet med et aktuelt album i bagagen, men også fulgt af stor medieinteresse, blandt andet på grund af en allerede legendarisk optræden til SXSW-festivalen i marts, samt en placering på BBC's liste over navne, man skal holde øje med i 2009. Man må sige at BBC i dén grad har fået ret.


Trods deres australske rødder, skiller The Temper Trap sig mærkbart ud med stærk og britisk indierock inspirerede melodier bakket op af hypnotiske lange forløb ikke ulig en meget tidlig U2 -L-