x

Strawberry Blonde + Niels Borup Ba
TOBAKSGAARDEN
D. 13.11.2009 Kl. 21:00

Strawberry Blonde + Niels Borup Band. Support: Niels Borup Band.

den 13.11.2009 kl. 21.00.

Spillested:

TOBAKSGAARDEN Tobaksgaarden 7 5610 Assens.

Unummererede sidde pladser.

Adgang fra kl. 20.00

Strawberry Blonde har fulgtes ad i musikken siden barndoms årene, men det er først de seneste 2-3 år at de har kaldt sig Strawberry Blonde, et navn som tager udgangspunkt i deres naturlige hårfarve, jordbærblond. Mange forskellige genrer er blevet prøvet af, men nu, efter mange års søgen, har Strawberry Blonde fundet frem til at det de brænder mest for er deres egne kompositioner.

Teksterne begyndte de at skrive som 13-årige, og kort tid efter fulgte egne melodier i takt med de lærte at spille guitar. I dag satses der udelukkende på eget materiale. Genren er eftertænksom pop, iørefaldende melodier, med aner af rock, country og songwriter elementer.

Aften indlede med et af Tobaksgaardens flittige husorkestre: Niels Borup Band

NIELS BORUP BAND!

En drøm, der startede foran transistorradioen i forældrenes hjem, er gået i opfyldelse: At kunne spille, synge, skrive sange, have sit eget band, optræde foran et publikum og udgive sin egen CD. Niels Borup, som skriver de fleste af bandets sange, har altid været optaget af musik. De første 43 år af hans liv, blev brugt som en meget lidenskabelig og nysgerrig musiklytter klistret til radioen og hørte, som det første, ”efter skoletid” med Jørgen Mylius – og uafbrudt opsøgt e han pladebutikker for at høre spændende nyt…! ”Jeg gik altid efter den musik som havde noget på hjerte - tekster med bid og dybde…!” For 7 år siden begyndte Niels selv at skrive sange, sangene er vokset ud af Nielses tanker, følelser og holdninger.

Sangene ligger i genren singer/songwriter, Folk, country. Martin Otto, ven og sideguitarist, er nu også begyndt at skrive sange, dette giver større variation i bandets repertoire.

Bandet består af: Martin Otto, guitar og sang…. Jan Haas, trommer….Brian Emke Clausen, Bas/keywww.tobaksgaarden.dk