x

Dissing Sings Armstrong
Glassalen i Tivoli
D. 08.05.2011 Kl. 20:00

Anmelderrost koncert vender tilbage til Glassalen
Povl Dissing udgav i april albummet "That Lucky Old Sun", som høstede fantastiske anmeldelser inklusiv en 5-stjernet anmeldelse i Politiken. Henrik Palle skrev bl.a. "Dissings livtag med Armstrong er en perle", "Et højdepunkt er A Kiss To Build A Dream On, oprindelig skrevet af Kalmar, Ruby og Hammerstein helt tilbage i 1935, men nærmest definitivt fortolket af Armstrong i 1951. Dissing gør den til en optimistisk blues om tro på kærligheden, så man næsten får - ja, okay jeg fik det - en tåre i øjenkrogen."


Siden albummet har holdet bag Dissing sings Armstrong spillet live flere steder, og i forbindelse med Copenhagen og Århus Jazzfestival 2010 spillede holdet 2 meget roste og udsolgte koncerter. Peter Nørskov, Århus Stifttidende skrev bl.a. i sin 4**** stjernede anmeldelse: "Hatten af for Dissing, der for første gang i karrieren springer ud i at synge på engelsk - dog på sin umiskendeligt egen danske facon. Og lad det være sagt straks. CD'en står på ingen måder mål med Dissing live. Hvad CD'en savner af nerve og nærvær leverer Dissing til fulde fra scenen, så vi selv på de bagerste rækker var med ham hele vejen ad The Sunny Side Of the Street og hele vejen op ad Blueberry Hill og Up A Lazy River. Og sjældent har Mississpippi syntes mere doven ind i Dissings blues'ede version."


Med Povl Dissing i front er holdet bag Dissing sings Armstrong (Jakob Bro, guitar - Anders AC Christensen, bas - Jakob Høyer, trommer - Marie Fisker, kor og Mette Lindberg, kor) endnu engang klar til at indtage Glassalen.


Num. siddepladser.
Gebyr 20,-
Varighed ca. 1½ time.