x

More Jacks
Glassalen i Tivoli
D. 15.06.2011 Kl. 19:30

More Jacks - Keld Heick - Jesper Asholt - Jesper Lohnmann - Stig Rossen


Teaterkoncerten 'Four Jacks: Åh, den vej til Mandalay' tog i 2008 anmeldere og publikum med storm. Mere end 90.000 danskere så forestillingen i Tivoli, der af fire omgange spillede for fulde huse i Glassalen i Tivoli og senere i 25 byer landet over.


Nu kommer så afslutningen på historien om Danmarks første boyband, når de fire herrer Stig Rossen, Jesper Lohmann, Keld Heick og Jesper Asholt fra 30. maj 2011 sammen kan opleves i teaterkoncerten 'More Jacks'.


Vi skriver nytårsaften 1963. Four Jacks er samlet til, hvad der vil blive deres sidste optrædende sammen. Publikum har ingen anelse, da de fire går på scenen og giver en af deres bedste koncerter. På det tidspunkt i deres karriere er de ét Danmarks mest eftertragtede bands.


De spiller utallige koncerter - ja ofte spiller de flere jobs på samme dag - hvilket de også gjorde denne nytårsaftensdag. Men hvad er det, der får Four Jacks til at stoppe på toppen af deres karriere? Og hvad skete der den nytårsaften i Odd Fellow Palæet, hvor de besluttede sig for at gå hver til sit?


Det og meget mere handler teaterkoncerten om, der samtidigt krydres med en række anekdoter og "nye" hits fra kvartettens store sangkatalog. Hør blandt andre 'Det var på Capri', 'Dagbogen' og 'Tapre Ørn' ledsaget af Tivolis Big Band.


Kort sagt: Et stykke musikalsk Danmarkshistorie.


Gruppesalg


Hvis I er en gruppe på minimum 10 personer, der ønsker at købe billet til More Jacks, kontakt da Tivolis Salgsafdeling på tlf. +45 33 75 02 47 eller [email protected] for et godt tilbud.


Show & Menu


Til udvalgte arrangementer i Tivoli er det muligt at kombinere underholdning i Tivoli med en dejlig middag på en af vores restauranter.


På linket nedenfor kan du se hvilke restauranter, der tilbyder Show & Menu, i forbindelse med More Jacks i Glassalen, samt menuerne.


Bemærk venligst, at der er et begrænset antal pladser til arrangementer med menu på de enkelte spisesteder.


Se mere om show og Menu til More Jacks


Numm. siddepladser
Kørestolspladser via Tivoli: 33 15 10 12

Åbningstider Tivolis Billetcenter:
Udenfor sæsonen: Man-Fre kl. 9-17
I sæsonen: Man-Tors kl. 9-22; Fre-Lør kl. 10-23; Søn kl. 10-22

Varighed 2 timer inkl. pause
Gebyr kr. 20,-