x

Souviniers
Folkehjem
D. 01.04.2011 Kl. 20:00

Souviniers den 01.04.2011 kl. 20:00 - Dørene åbnes kl. 19:30Billetpris kr. 140,-

Gruppe over 10 pers. kr. 125,-Souvenirs har set mørket!

Måske er Souvenirs blevet voksne…? Med venkendt intelligent finurlighed og skråsikker skævhed tager Souvenirs fat på livets ekstentielle spørgsmål.Souvenirs har siden "Han tog et nattog" haft en særlig plads blandt danske popnavne. Med deres intellektuelle naive udtryk og fængende popmelodier har Souvenirs formået et bredt udsnit af os danskere.

Med det nye album "Hinterland" tager Souvenirs et mere voksent og eftertænksomt, men stadig finurligt og iørefaldende univers.Nils Torp siger, om det skift, der er sket:Vi er blevet ældre, folk omkring os bliver syge og dør. Vi har fået børn, livet er vidunderligt og meget, meget skrøbeligt. Der er meget, som det er vigtigt at passe på. Og skønne på, mens vi endnu har det. Mens vi endnu kan vågne om morgenen og fylde lungerne med ilt og se solen pible ind bag rullegardinerne.Da Souvenirs slog igennem i 94, var interessen for den dansksprogede sang nede i en bølgedal. Det rettede duoens mundrette, poetiske og sært socialsurrealistiske tekster til dels op på. Kombinationen af Torps melodisk sikre pophåndværk og Bondes næsten bevidst uskyldsrene sopran skaffede Souvenirs et gennembrud hos både publikum og anmeldere, som de siden konsoliderede med en række hitsingler og et utal af liveoptrædender over det ganske land. Med udgangspunkt i landsbyen Suldrup i Himmerland har gruppen formået at gøre sig til talsmænd for livet i provinsen uden at snobbe hverken op - eller nedad, og deres tekstunivers er præget af en lun og underspillet solidaritet med såkaldt almindelige danskere - der jo sjældent er så almindelige endda.Gruppen har en lang række hits bag sig og har formået at holde sig fri af kreativt dødvande. Bl.a. ved hele tiden af forny sig og relancere sig i nye sammenhænge, har Souvenirs bibeholdt en imponerende koncertaktivitet. De har spillet på alt fra Rockshow over sommerfestivaler til kirker, byfester og cirkus. Intet er tilsyneladende umuligt for energiske og originale Souvenirs.

På live fronten leverer Souvenirs stadig et fængende show -backet op af enten en violin i et næsten klassisk udtryk eller med rock band line up(bas, trommer, el.-guitar).Arr.: Musik Sc1en Aabenraa