x
Vegas Udvalgte 2011

Vegas Udvalgte 2011
Vega
D. 28.01.2011 Kl. 20:30


VEGA lancerer et nyt koncept, VEGAs Udvalgte, der sætter fokus på et udsnit af de danske bands, der udviser stort potentiale, og som vi mener, man bør holde øje med i 2011. Den 28. januar skydes VEGAs Udvalgte i gang for første gang til en koncertaften, der byder på liveoptrædener med seks udvalgte bands.

For en flad 50'er kan du opleve VEGAs bud på de bands, som vi synes gør sig virkelig bemærket i øjeblikket, og som vil komme til at sætte deres præg på 2011.

Fredag den 28. januar kan du således høre indie-rapperen Brother Grimm, den 60'er-rock inspirerede singer/songwriter Emma Acs, den elektroniske powerpop-sangerinde Freja Loeb, folkrock-bandet Let Me Play Your Guitar, den melankolske singer/songwriter Our Broken Garden og den minimalistiske pop-trio Panamah live i Lille VEGA og VEGA Lounge.

Der er både tale om debutanter, nye samarbejder fra etablerede musikere og repræsentanter for nyopfundne genrer. Læs mere om de forskellige bands, der optræder til VEGAs Udvalgte HER.

"Bands du bør holde øje med"
Med "VEGAs Udvalgte" sætter VEGA fokus på et lille udvalg af de bands, som vi synes gør sig virkelig bemærket i øjeblikket og som, vi forventer, kommer til at sætte deres præg på det kommende musikår. Kort sagt; bands du bør holde øje med.

"Det er bands, vi tror på kommer til at vise spændende initiativer, få hjerter til at bløde, publikum til at danse, svede og synge med, og som vil imponere musikelskere og pressen landet over.
"
Lene Kristoffersen, booker i VEGA

-L-