x

Aaron Parks Trio
JAZZHOUSE
D. 11.03.2011 Kl. 21:00

Denne billet er ikke en garanti for en siddeplads til koncerten. Vi gør opmærksom på, at der kun er et begrænset antal siddepladser i salen pga. brandreglementet. Unummererede pladser..

Pianisten Aaron Parks er en jazzpianist med et helt usædvanligt stort talent. Aaron Parks udgav sin debutplade Invisible Cinema på det legendariske pladeselskab Blue Note i 2008.
Aaron Parks tilhører i dag den nye generation af jazzmusikere, der ikke er bange for at udforske mulighederne inden for de forskellige genrer, der har inspireret dem. I Aaron Parks tilfælde er dette alt fra moderne kompositionsmusik over progressiv jazz til indie og hip hop.
Det fascinerende ved Aaron Parks spil, er at alle toner han spiller på klaveret, virker så umiddelbare organiske, logiske og naturlige. Her er intet spil for galleriet, kun musik fremført i nuet med uimodståelig nødvendighed. Vi har hørt ham et par gange tidligere i JAZZHOUSE som sideman, men her er han i sin egen foretruke holdopstilling, omgivet af sine to amerikanske ynglingsmusiker kontrabassisten Matt Brewer og trommeslageren Ted Poor.

Aaron Parks (p)
Matt Brewer (b)
Ted Poor (d)

-S-