x
Black Mountain

Black Mountain
Vega
D. 10.04.2011 Kl. 20:00

Efter en totalt udsolgt koncert på Loppen i September, vender det canadiske rockband nu tilbage i en musikalsk triumf med deres tempofyldte retrorock. 


Anmeldere og publikum var bjergtagede og fuld af ærefrygt over Black Mountains fænomenale liveshow, deres medrivende spilleglæde og bandets stonerrock musik som de i perfektion sparker ud over scenekanten. 


Med udgivelsen af deres tredie album "Wilderness Heart" viste Black Mountain at de besidder en forrygende  gennemarbejdet sound med en storslået produktion med både sjæl og karisma


Keyboardet supplerer den psykedeliske tungrock og bassen er præcis så tilpas sovset og groover effektivt og gør det storladent og majestætisk - en musikalsk optur af de store. 


Bandet blev med deres andet album "In The Future"  i 2009 nomineret for "Best Alternative Album" ved Juno Awards i Canada. 


Black Mountain er kendte for at trykke gaspedalen i bund og levere en både medrivende og entusiastisk live-optræden der er gåsehudsfremkaldende og det er en fornøjelse at kunne præsentere dem.-L-