x
Eliza Doolittle

Eliza Doolittle
Vega
D. 20.02.2011 Kl. 20:00

Den alternative pop-prinsesse Eliza Doolittle gæster for første gang Danmark, når hun den 20. februar optræder i Lille VEGA. 


Inspireret af forskellige kunstnere som Arctic Monkeys og Stevie Wonder har Eliza Doolittle musikalsk formået at sammenblande både ska, sommerlig folkemusik og retromoderne pop, og har trukket sammenligninger med veletablerede navne som Lily Allen og Kate Nash. 


Hendes debutsingle "Piano Song" blev udgivet tilbage i 2008 og tiltrak stor opmærksomhed fra flere store pladeselskaber, hvilket resulterede i en aftale med Parlophone Records. 


I 2010 udgav hun sit selvbetitlede debutalbum, hvor det i England blev til guld for hendes single "Skinny Genes". Albummet indtog en flot 3. plads på hitlisten og er i øvrigt produceret og skrevet i samarbejde med velkendte producere som Craigie Dodds (Sugababes) og Jonny Dollar (Massive Attack). 


I Lille VEGA er der denne aften lagt op til ørehængende hooklines inspireret af 60'ernes og 70'ernes popmusik fremført med lethed og originalitet i selskab med den 22-årige sangerinde."