x

Fally Ipupa M. Band (Drc) Flyttet Til D. 25/03
Amager Bio
D. 21.01.2011 Kl. 22:00

Koncerten med Fally Ipupa (DCR) er flyttet fra 21/01 til 25/03.

Billetter købt til koncerten d. 21/01 gælder også til d. 25/03. Billetter kan refunderes ved købsstedet indtil d. 15/02.Direkte fra D.R. Congo – for første gang i DK – præsenterer vi stolt: Fally Ipupa.

Kæmpe show med 18 musikere og dansere. Fally Ipupa kommer til København med sit 18-mand store orkester, der har begejstret internationalt med sit specielle mix af genrer som soukous, ndombolo vestlig pop og R’n’B.

I 2006 udgav Fally Ipupa sit første soloalbum "Droit Chemin" som solgte i over 100.000 eksemplarer. Hele 3 hits blev det til: "Droit Che-min", "Liputa" og "Kidiamfuka". Ipupa rørte manges hjerter og erobrede den internationale scene med sin silkebløde stemme og sit mix af stilarter som soukous, ndombolo, mere vestlig pop og R’n’B.

Ipupas tilstedeværelse på den internationale musikscene blev for alvor anerkendt, da han i 2007 vandt den anerkendte Cesaire Award som "Best Male Artist". Plus en flot Kora Award for "Best Artist/Group from Central Africa”. I 2009 gjorde han sig igen bemærket med albummet "Arsenal de Belles Mélodies", der bl.a. indeholdt hittet “Chaise Èlectrique”. Plus en duet med Olivia, tidligere medlem af G-Unit(US). Samme år deltog Ipupa i "MTV Awards - Made in Africa".

Fally Ipupa er et stort talent og måske intet mindre end et musikalsk geni, som vi helt sikkert kommer til at høre meget mere til. 33 år, født i Kinshasa, D.R. Congo og er en usædvanligt talentfuld sanger, sangskriver og guitarist.Vær forberedt til en kæmpe- fest med scenen fyldt med musikere og dansere - et megaparty der også byder på opvarmingsband og after party.