x
Sick Of It All (Us) + Support - Vip - Entre 4 Pers., Eget Bord, 1 Fl. Jim Beam M. Vand/is, + 1 Fl. H

Sick Of It All (Us) + Support - Vip - Entre 4 Pers., Eget Bord, 1 Fl. Jim Beam M. Vand/is, + 1 Fl. H
The Rock
D. 23.04.2011 Kl. 21:30

NYC-hardcore institutionen tilbage med dansk klubshow!


Sommerens Roskilde Festival havde besøg af New Yorks fineste hardcore eksport, nemlig SICK OF
IT ALL. Ikke nok med at det markerede bandets første optræden på festivalen i nøjagtigt 15 år så var det også med et sprit nyt album i bagagen, som ligeledes er forbundet med Danmark på flere måder! "Based On A True Story", det niende studiealbum i rækken siden dannelsen i 1986, er nemlig indspillet i København med Tue Madsen bag knapperne og med Jacob Bredahl på råbende kor på flere af skæringerne. Så der tætte bånd mellem bandet og Danmark.


Da de 2 brødre, Lou og Pete Koller, dannede bandet var det med den klare hensigt at skabe vred, desperat hardcore, der sætter spørgsmålstegn ved den generelle dagsorden i verden og det praktiserer bandet til stadighed. De udleverer vildskaben og protesten i et bulldozertungt angreb med metalliske guitarriffs, råbevokaler og spurtende trommer, som Roskilde Festival så præcist skrev det i deres program. På alle måder banebrydende og både mainstream og undergrund og absolut en både old school og new school institution som er vigtig at forholde sig til!


Nu vender de endelige tilbage til et københavnsk klubshow, tilmed på en lørdag! The Rock danner rammen om koncerten, som de også gjorde det tilbage i 2006 og datoen er lørdag d. 23 april 2011. -A-