x
Stefan Pasborg & Alex Riel - Drums in space

Stefan Pasborg & Alex Riel - Drums in space
Skuespilhuset Portscenen
D. 29.01.2011 Kl. 20:00

Alex Riel og Stefan Pasborg hører begge til eliten af europæiske trommeslagere, og som duoen ”Drum Faces” har de flere gange inviteret indenfor i deres fælles rytmiske univers. Nu inviterer de igen, men denne gang skal vi på en improviseret rejse ud i lydrummet.

Med sig har de to af Skandinaviens bedste lap-top musikere, Jakob Riis og Per Anders Nilsson, som via deres computere vil opfange trommernes akustiske lyde og vende og dreje dem, måske til ukendelighed. Desuden vil den enestående danske animator, Rasmus Meisler, skabe grafiske illustrationer, der med udgangspunkt i historier som ”The Big Bang” og ”Trommefest på en fjern galaxe - lidt øst for Mælkevejen” vil bidrage til at holde fantasien og improvisationen frit svævende i rummet.

Stefan Pasborg har før beskæftiget sig med computer-manipuleret trommespil; nemlig på sin ekstremt roste og prisvindende CD ”Triplepoint”. Men det er første gang, at Alex Riel - vores internationale jazz legende - kaster sig ud i et møde med det elektroniske. Hvad der venter de to i galaxerne, vides ikke med sikkerhed. Men det kommer ikke til at gå stille for sig.