x

Top Charlie - Terrassepl. - Ingen Adg. Til Plæne/dansegulv
PARKEN
D. 14.05.2011 Kl. 18:00

Selskaber med kørestolsbrugere skal købe billetter via callcentret tlf. 70 263 267.
Rækkenr. = bordnr. PARKEN anviser pladser v/bordet.
Forventet sluttidspunkt 23:30

Top Charlie-fest i PARKEN


OBS! Top Charlie - Terrasse: Vi skal gøre opmærksom på, at der fra disse borde på terrassen ikke er adgang til plæne/dansegulv.

TV 2 Charlie inviterer til Danmarks største dansktop fest 14. maj 2011 med en perlerække af de populære dansktop-stjerner, der udgør Top Charlies faste musikensemble. Rammen bliver Danmarks nationalarena PARKEN.

- TV 2 Charlie er den tv-kanal, der har bragt dansktoppens bølgende toner tilbage i de danske stuer med musikprogrammer som "Top Charlie", "Fællessang" og "Mig og mine sange". Den stigende popularitet, som disse stemningsfulde musikprogrammer nyder, viser med al tydelighed, at vi har fat i den rigtige ende. Og da vi på Charlie elsker at invitere til underholdning og medrivende musik, er det nærliggende for os at skrue op for volumen og invitere danskerne til en gigantisk fest med de største dansktopnavne, der udgør Charlies faste entertainere, siger Maiken Wexø, programchef for TV 2 Charlie.

"Top Charlie"s hyggelige atmosfære i Damhuskroens intime lokaler vil således blive overført til PARKEN 14. maj, hvor rødternede duge, mad og vin samt et stort dansegulv vil skabe rammerne for en uforglemmelig aften med sang og dans til tonerne af dansktopmusik, når det er allerbedst.

Værten Keld Heick ser frem til en stor festdag for alle, der kan lide en ørehænger i godt selskab:
- Jeg glæder mig til den store begivenhed i PARKEN, hvor vi forhåbentlig vil opleve, at tribunerne giver genlyd af populære sange - ikke kun sunget af kunstnerne på scenen, men også af et feststemt og medlevende publikum. Og mon ikke den gode stemning vil forplante sig om bag scenen, hvor det formentlig vil syde af gode historier og fortællinger fra de danske landeveje - dér, hvor vi så ofte kun lige når at krydse hinanden.

De heldige gæster til "Top Charlie i PARKEN" vil genhøre populære hits fra de største dansktopnavne. Ud over husorkestret Sweethearts vil man kunne opleve musikalske indslag fra blandt andre værten Keld Heick og hans hustru Hilda Heick, Kandis, Dorthe Kollo, Dario Campeotto, Johnny Reimar, Jacob Haugaard, Susanne Lana, Fede Finn & Funny Boys, Bjørn Tidmand, Torben Lendager, James Rasmussen Trio, Klaus & Servants og Søren & Kirsten.

At TV 2 Charlies hjerte banker varmt for dansktoppen, vil man tydeligt kunne mærke, da kanalen udover "Top Charlie i PARKEN" til maj, udvider dækningen af de populære danske stjerner med en temauge sidst i januar 2011, som er helliget dansktoppen. Kronen på værket i denne uge er premieren på den nye sæson af tv-programmerne "Top Charlie" lørdag 29. januar 2011.

"Top Charlie i PARKEN" vises også på TV 2 Charlie sidst i maj.

Billetprisen inkluderer:
Velkomstdrink, fri øl, vand og vin fra kl. 17.00 til kl. 21.00, aftenplatte, kaffe/te med kage og optræden.

For praktisk information klik her 


-j-