x
Turboweekend - Turboweekend - Ekstra Koncert

Turboweekend - Turboweekend - Ekstra Koncert
Vega
D. 05.05.2011 Kl. 21:00

Det danske synthrock-band Turboweekend har haft stor succes både nationalt og internationalt, hvor de blandt andet har storhittet med singlen "Trouble Is". Singlen er også udgivet i England og er i dubstep-kongen Jokers kyndige hænder blevet omformet til et tungt og soul'et club-track. 

Herhjemme er de dog først og fremmest kendt som et forrygende live-act, der lige så nemt kan fængsle publikum med smukke drømmende passager, som de kan slippe dem løs med pumpende rave-rock. 

Bandet har netop udgivet deres nye, gratis ep Bound, og i løbet af de første to uger er den allerede blevet hentet af over 10.000 unikke brugere, og downloadsene fortsætter støt.  Intentionen med udgivelsen har netop ikke været at tjene penge, men bandet mener derimod, at gratisudgivelsen dels vil være til glæde for deres eksisterende publikum og dels kan udvide deres publikum også uden for landets grænser. 

Du kan downloade Bound fra bandets hjemmeside.

Turboweekend spillede i foråret to udsolgte dobbeltkoncerter med When Saints Go Machine i Store VEGA, men denne gang er de selv klar til at fylde VEGAs store sal.-L-